Author Topic: Einde van A-Beat C  (Read 5099 times)

Offline MK☆

  • Administrator
  • Go Beat Crazy
  • ******
  • Posts: 5953
    • EatenBrains
Einde van A-Beat C
« on: 19 May 2010, 21:59:51 »
Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het lijkt erop dat de eurobeatstudio A-Beat C Records nu toch echt niet meer bestaat. De productiestudio van Giancarlo Pasquini, beter bekend als Dave Rodgers, bracht al een tijdje geen nieuwe tracks meer, en ook de studio equipment stond te koop op Music Village.

Pasquini zal vanaf nu samenwerken met een onbekende andere producer voor de nieuwe studio 'Sun Fire Records'. Hoe het nu verder gaat met A-Beat C Records is onbekend, maar het lijkt er sterk op dat Rodgers Music en A-Beat C voorgoed verleden tijd zijn.

A-Beat C Records was wellicht de beroemdste eurobeatstudio uit de geschiedenis. Vele beroemde artiesten komen uit de stal van Dave Rodgers, zoals onder andere Domino (momenteel GoGo's Music), Matt Land, Lolita (GGM), Go Go Girls (GGM), Norma Sheffield, Nuage (SinclaireStyle) en King & Queen.

De tracks van A-Beat C die nu nog uitgebracht worden, zijn tracks die al veel eerder zijn gemaakt. Nieuwe tracks van Dave Rodgers zullen verschijnen onder de noemer 'Sun Fire Records', zoals onder andere Try Me (Rock Mix) op Super Eurobeat 203.

Wat de status is van Sound&Vision, de hyper techno divisie van A-Beat C, is onbekend. Onder andere DJ Zorro (Tomas Marin) en La Cima (Giancarlo Pasquini) zijn hier ondergebracht.

Zodra er meer informatie bekend is over het nieuwe label, of over de voortgang van het oude, zal dat uiteraard gemeld worden.
« Last Edit: 05 June 2010, 23:33:28 by MK☆ »
YOU ROW BEAT